Bedankt voor jouw aankoop bij Gossip Fashionstore, we nemen aan dat je de nieuwe outfit al aan het rocken bent en er enorm van geniet! 

Hieronder vind je onze lekkere brownies, verpakt in verschillende doosjes. Je kunt de smaken zelf kiezen door op de afbeeldingen te klikken. Gebruik bij het afrekenen jouw de kortingscode ‘GOSSIP25’ en jij pakt 25% korting op onze brownies. Wij weten dat ze heeeel erg lekker zijn, dus je kan de kortingscode tot en met 31 januari 2021 zo vaak gebruiken als jij wil! 

Geef jij een doosje brownies cadeau aan een leuke vriendin, lieve mama, oma of zusje; kies er dan een leuk, gratis, kaartje bij met een persoonlijke tekst. Wij zorgen dat deze tekst op het gekozen kaartje aan de brownies wordt toegevoegd. Je kunt de tekst in het afrekenscherm toevoegen. Be creative!

Denk je er ook aan om onze socials te volgen? Dan blijf je de komende tijd op de hoogte van andere aanbiedingen, het aanbod van verschillende smaken brownies en natuurlijk zul je vaak heerlijke brownies & blondies voorbij zien komen. Ook kun je op onze socials of via Google een eerlijke review schrijven over onze heerlijke brownies. Wij horen natuurlijk graag hoe jij genoten hebt van onze verwennerijen, of juist niet… aan eerlijkheid hebben wij het meest!

 

Gossip 6 Brownies

Kies uit onze smaken jouw favoriet en wij vullen het doosje met 6 heerlijke brownies. Maak zelf de keuze uit de smaak brownie. Geef je het doosje cadeau, kies dan een lekkere smaak voor de ander uit.

Te bestellen vanaf €12,50 

Gossip 12 Brownies

Bij dit doosje kies je 2 smaken uit onze overheerlijke brownies. Daarna rest enkel nog de keuze aan wie jij dit doosje cadeau wilt geven of met hoeveel vriend(inn)en je samen de heerlijke brownies gaat opeten.

Te bestellen vanaf €18,50

Favoriet van de bakker

Aan de ene kant vind je 6 brownies met walnoot en aan de andere kant 6 brownies met stukken Oreo. Heer-lijk als je het ons vraagt. Meteen in je winkelmand stoppen!

Bestel meteen voor €19,50

favo doosje van anderen

Tony Chocolonely is HOT! Ook de smaak Salted Caramel wint aan populariteit. Ook deze in favoriet vinden we weer de walnoten terug. Tony’s Walnuts!

Bestel meteen voor €19,50

gratis cadeaukaartje

Brownies cadeau geven is toch geweldig?! Geef onze Bezorg Brownies met een gratis cadeaukaartje. Wij zorgen dat jouw gekozen tekst er handgeschreven op komt.

Voeg gratis toe aan jouw bestelling