Valentijnsdag staat weer voor de deur! Tijdens Corona is het al lastig genoeg om leuke, gezellige nieuwe mensen te leren kennen, maar dit neemt natuurlijk niet weg dat jij ‘that special someone’ kan verwennen met heerlijk brownies. Bestel hieronder het doosjes van 12 stuks dat jij graag cadeau zou willen geven aan jouw crush. Kies de smaken die in het doosje mogen. Kies daarna een leuk cadeaukaartje uit, geef jouw persoonlijke tekst bij het afrekenen door en wij maken er een mooi Valentijnscadeautje van voor diegene die jij stiekem wil laten weten dat je aan hem of haar denkt.

Jij mag natuurlijk zelf kiezen of je jouw naam erbij zet… 

Bestellen Valentijnsdag

Valentijnsbrownies

Laat jouw crush weten dat je aan hem/haar denkt! Geef onze Valentijnsbrownies cadeau, kies een cadeaukaartje en geef de tekst op die wij voor jou op het kaartje kunnen schrijven. Een persoonlijker (en lekkerder) cadeau ga je niet vinden!

19,00

Wissen

Onze Cadeaukaartjes

Voeg het cadeaukaartje ‘I Love Brownies’ toe aan jouw Valentijnsbestelling. Laat jouw Crush weten dat je aan hem of haar denkt! Laat in het veld ‘opmerkingen’ jouw persoonlijke tekst achter en wij voegen dit kaartje met jouw mooie woorden toe aan het doosje met heerlijke brownies.

Laat het ons ook weten als je de brownies anoniem wilt versturen, dan zetten we jouw naam er niet bij. Zet dit er dan ook bij in de ‘opmerkingen’.

Veel plezier met het geven van dit heerlijke Valentijnscadeautje!

Wissen