Al 6 jaar bak ik heerlijke brownies, maar eigenlijk enkel voor de picknicks die ik in het centrum van Breda verzorg met mijn kleine onderneming: Picknick Breda

Als ik mijn gasten na een succesvolle picknick vraag of alles naar wens was, krijg ik vaak te horen dat de picknick heerlijk en geslaagd was. Meteen daarna volgt vaak dat mijn brownies ‘echt zóóó lekker’ waren. Na dit jarenlang gehoord te hebben (en natuurlijk elke keer blij te zijn met het compliment) heb ik de keuze gemaakt om naast Breda ook de rest van Nederland & België kennis te laten maken met mijn brownies.

Alle brownies die ik bak zijn het product van veel trails & errors, niet alles kan natuurlijk in 1x goed gaan. Dit heeft er wel voor gezorgd dat de smaken die uw hier vindt, al zeg ik het zelf, heerlijk zijn. Zo heerlijk dat ik al jaren te horen krijg hoe lekker men ze vindt. Zo heerlijk dat ik zelf vijf keer per week de sportschool in moet omdat ik zelf nog steeds graag mijn brownies proef en graag eventuele restjes op eet.

Geniet van al het lekkers wat er op mijn website te vinden is, de foto’s geven helaas de smaak niet weer, maar daar is de ‘bestel’ knop voor!

Smakelijke groeten,

 

Bjorn Santbergen