Onze Bezorg Brownies zijn ook voor grotere aantallen te bestellen, erg leuk en handig als u het personeel een leuk bedankje wilt sturen, leveranciers wilt bedanken of uw klanten iets leuks wilt geven. Dit kan natuurlijk ‘zomaar’ of als eindejaarsgeschenk, felicitatie met een succesvolle periode of welke gelegenheid dan ook.

Vanaf 30 pakketten kunt u zelfs een eigen logo opsturen en plakken wij dat op onze doosjes. Ook kunt u ons een lijst aanleveren met namen/adressen, eventueel persoonlijke boodschappen en ook deze voegen wij dan toe aan uw brievenbuscadeautjes. Zo kunt u gepersonaliseerde cadeaus laten versturen naar wie u wilt en komt dit allemaal op één verzamelfactuur te staan. 

Wij denken ook graag mee over de verschillende smaken en kunnen zelfs smaken toevoegen die (nog) niet online te bestellen zijn. Weet u bijvoorbeeld dat iemand helemaal gek is op pindakaas? Of lust iemand juist geen walnoten? Wij passen met plezier ons menu aan zodat wij volledig aan uw wensen kunnen voldoen.

Wij snappen dat u het liefst zo snel mogelijk schakelt als het gaat om (relatie)geschenken, cadeaus voor uw personeel en/of klanten. Hieronder vindt u ons contactformulier. Hiermee kunt u het eerste contact leggen met betrekking tot onze Bezorg Brownies en wij nemen dan dezelfde dag nog contact met u op om de mogelijkheden door te spreken. Uw ontvangt een dag later een offerte van wat er besproken is en na goedkeuring gaan wij er meteen mee aan de slag. 

Uw aanvraag voor (relatie)geschenken van Bezorg Brownies

5 + 6 =